ÆGTEPAGT | SKILSMISSE

ÆGTEPAGTER

Når et forhold bliver indledt, er det kun de færreste der tænker på, at det en dag slutter. Men sådan er livet nu engang.

Bryllup

Bryllup

Man kan spare sig selv og sine arvinger for en masse problemer og stridigheder ved at få lavet et testamente eller en ægtepagt, inden man siger ja til hinanden i kirken eller på rådhuset.

Som advokat i Herning kan vi hjælpe med vejledning og gode råd og bl.a. sikre, at de værdier, som I ikke ønsker at dele ved skilsmisse gøres til særeje og at de pensioner, som I eventuelt ønsker at dele ved skilsmisse, gøres til fælleseje.

SKILSMISSE

Her i Danmark, er det er ikke længere usædvanligt, at folk bliver skilt. Nye tal viser, at 4 ud af 10 ægteskaber ender med at parterne går hver til sit inden 5 år. Advokat Højbjerg står klar til at hjælpe jer godt videre efter en skilsmisse.

En skilsmisse udløser ofte en række praktiske spørgsmål om fremtiden hver for sig. Vi kan hjælpe med at give et overblik over jeres pensioner, rettigheder med hensyn til ægtefællebidrag og fordeling af værdier. Men også hvordan I får værdisat og fordelt eller solgt jeres ejendom, biler m.v.?