FAMILIETJEK

Allerede når man flytter sammen, er det en rigtig god idé at undersøge, hvilke økonomiske og juridiske konsekvenser, det giver. Det kan vi som advokat og juridisk rådgiver hjælpe alle i Midt- og Vestjylland med.

I bør overveje, hvem der skal eje jeres ejendom m.v., og om I skal have en samlivskontrakt og et egentlig testamente. Hvis I beslutter jer for at gifte jer, har det helt nye og andre økonomiske og juridiske konsekvenser. Langt de fleste der bliver gift, kender ikke konsekvenserne.

Der skal overvejes ægtepagt med særeje, aftaler vedrørende pensioner og aftaler vedrørende det I ejer og børnene. For at undgå overraskelser kan I vælge at bestille et familietjek. Det indeholder 1 times møde med rådgivning, og en skriftlig redegørelse for, hvilke dokumenter I evt. bør lave. Prisen på et familietjek hos os er kr. 2.625,00 inkl.moms.

Efter familietjekket kan I frit vælge, om I vil have en anden advokat. Men I kan også beslutte, at I ikke vil have lavet de anbefalede dokumenter. Prisen på evt. yderligere dokumenter bliver anslået ved bestillingen.

NYE SITUATIONER

Der sker hele tiden ændringer i et parforhold. En af jer starter måske egen virksomhed, der kommer børn, en af jer arver osv. I de situationer bør I spørge en advokat, hvilke konsekvenser det får præcis for jeres situation. Som advokater i Herning ved vi, at det er
rigtig vigtigt at forebygge. Det er langt lettere, at have aftalerne på plads på forhånd, så I hver især ved, hvad I kan risikere.

Der skal overvejes ægtepagt med særeje, aftaler vedrørende pension og aftaler vedrørende det I ejer plus børnene.